Rust en Overzicht

Wat kan het leven mooi zijn!
Als we gezond zijn, voldoening halen uit ons werk, financieel niets tekort komen en blij zijn met onszelf en de mensen om ons heen kunnen we ons terecht gelukkig noemen. Nu weten we allemaal dat het leven ons ook wel eens uitdagingen biedt. 
Lichamelijke beperkingen, financiële problemen, vastlopen met je werk of een relatie, of met jezelf… en alles heeft invloed op elkaar. 
Hoe komen we uit die negatieve cirkel?

Ik help jou orde te scheppen,
Zodat jij je gelukkig voelt! 

Het begin start bij orde scheppen op administratief en persoonlijk vlak,
jouw financiële situatie inzichtelijk maken en je administratie op orde krijgen.

Hoe graag wil jij verandering in je leven? 

Na het op orde brengen van de administratie kun je je bewust worden van het belang van je denkpatronen bij het ontstaan van administratieve achterstand of schulden.
Het ontstaan van schulden of achterstanden kan in onderliggende overtuigingen zitten over hoe je opgevoed bent en welke overtuigingen over geld je hebt meegekregen.
Wil jij een begin maken met de ontdekking hoe je je mindset kunt veranderen en deze overtuigingen kunt omzetten naar overtuigingen die jou ondersteunen.

In change your own story ga je een begin maken met het herschrijven van jouw eigen verhaal. Je wordt je bewust welke overtuigingen je hebt, niet alleen op het gebied van geld.

Je leert je bewust worden van overtuigingen. Bewust worden van het feit dat je zelf verantwoordelijk bent voor waar je in zit en wat je doet, bewust van welke gevolgen jouw beslissingen hebben. Leer je dat, dan kun je ook kiezen voor verandering. 
Reviews
Change Your Story

Dit is wat een Cliente haar ervaring is:
Door dat Françoise wat dieper graaft oftewel andere golflengte… stukje waar ik zelf persoonlijk voor open staat,  maak mij wel duidelijker voor ogen wat ik wil, en dat de reis, van het doel er mag zijn.
altijd was mijn systeem..”eerst maar zien en dan geloven”.
Nu is mijn ervaring dat ik nu voel, en begrijp dat ik zonder gevoel van twijfel, zonder idee van” is dat niet egoïstisch om al zo te denken?”..juist MAG denken en aannemen dat dingen vanuit mijn positieve intenties, vol met vertrouwen, gewoon op mijn pad gaan plaats vinden.
En ja, dan is er tijd om te durven dromen ondanks fysiek of mentaal beperking.

Dit is wat Regin haar ervaring is:
Het doel voor mijzelf was, wat heb ik nog te leren. Wat kan er nog bijdragen aan wat ik al denk te weten. Dat was best nog veel. Ik heb flinke eye-openers gehad, flinke stukken tegen gekomen die ik al dacht verwerkt te hebben. Ik  ben blij met een stukje bewustwording wat ik nog aan kan pakken. Blij met een stukje heling. Ik ben weer een paar centimeter verder op weg naar dichter bij mijzelf te zijn.
Francoise Bedankt!!

Eric zijn ervaring is:
Mooie cursus, overzichtelijk en compact, geeft aardig wat tools om je nieuwe doelen in te zetten in wat je zelf wilt en patronen te veranderen waar je nog in vast zit. Bewustwording van je automatische piloot aan gewoontes en patronen. Het heeft me bewustwording gegeven, dat ik dingen kan veranderen i.p.v dat anderen dat doen. Waar zijn mijn dromen/avonturen gebleven, wie ben ik en wat wil ik in mijn eigen leven? Dichter bij mezelf komen en welke mooie doelen mag ik zetten voor nu!