Ondernemer

Als je als ondernemer vastloopt in je werkzaamheden, door drukte of lichamelijke klachten door overbelasting is het fijn als je tijdelijk of structureel op iemand kan terugvallen. Je kunt denken aan administratieve taken overnemen, verslagen uittypen, ordenen en bijhouden van papierwerk.


Voorbeelden van Ondersteuning kunnen zijn:

Klanten Support
Klantenservice
Contact met klanten
Emails maken en versturen
Orders verwerken
Onderzoek klanttevredenheid
Trainingen op maat voor klant of client

Virtuele Administatie
Emailbeheer
Documenten voorbereiden
Invoer Data
Documenten managen in de cloud
Bestellen kantoorbenodigdheden
Archiveren administratie
Ordenen papieren en administratie
Website ondersteuning

Sales Support
Klantenservice via mail, telefoon of chat
Offertes opstellen en versturen

Personeel
Ondersteuning WerknemersWil je als ondernemer weten hoe je je werknemer kunt ondersteunen bij overbelasting, stress of financiële stress klik dan verder!


Reviews VA ondersteuning

Enkele ervaringen van Ondernemers:

Regin Roco van De-Passiebloem schrijft:
Mijn website voor de-passiebloem.nl is helemaal geworden zoals ik het bedacht had. Mede door de technische ondersteuning van Francoise. Mijn dank hiervoor.

Jeannette Vermast van CogitoCoaching schrijft:                                                                                             
Ik besteed regelmatig ondersteunende werkzaamheden uit aan Francoise. Dit doet ze goed en snel en zo zorgt ze er voor dat ik me op dingen kan richten die anders te lang blijven liggen. Daardoor werk ik meer relaxed, omdat ik weet dat ik alles op tijd af heb. Dankjewel hiervoor Francoise!! 

Hendrine van Walbeek van MS Independant VA schrijft:                                               
Mijn bedrijf wordt alsmaar drukker en een aantal administratieve taken heb ik uitbesteed aan Francoise. Zelf vind ik deze taken de minst leuke. Het is dan fijn om terug te kunnen vallen op haar voor het uitbesteden van deze taken. Snel en adequaat lost ze “mijn problemen” op. Heerlijk!! 

Hennie Bos van Lentewerk Re-integratie Schrijft:
Francoise is een kei in haar vak. Een doorzetter die mensen helpt om hun financiën weer op orde te krijgen of om zaken in te regelen. Ze kan daarin best wel eens streng zijn. En terecht. Wil je een gezonde(re) financiële situatie, dan moet je keuzes maken. Sinds een paar jaar maakt Lentewerk met heel veel enthousiasme gebruik van de diensten die Francoise aanbiedt. Behalve financieel onderlegd is Francoise ook zeer empathisch en weet signalen bij de klant op te vangen die aandacht verdienen. Die meerwaarde is voor ons erg belangrijk in ons re-integratiewerk. Dank je wel voor je mooie werk Francoise.