Over mij

Welkom

Hallo!

Mijn naam is Francoise Freriks.
Al sinds 2008 ondersteun ik mensen bij hun persoonlijke en financiële uitdagingen, via maatschappelijke en gemeentelijke instellingen.
Ik ben geschoold in schuldhulpverlening (Inholland Academy), NLP (Neurolinguïstisch Programmeren, een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie) systeemopstellingen, verschillende cursussen en workshops betreffende energetische heling en heb zelf veel ontwikkelingstrajecten ondergaan.

In 2019 ben ik begonnen met
Fransies Creatief In Ontwikkeling.

Ik werk voor re-integratiebureaus, grote en kleine werkgevers, zzp’ers en particulieren. Ik begeleid niet alleen naar een oplossing, ik help ook problemen te voorkomen. Dit is erg interessant voor de grotere ondernemingen met meer personeel. Worden aankomende problemen tijdig gesignaleerd en aangepakt, dan kan dat persoonlijk leed en veel kosten aan ziekteverzuim besparen. 

Voor mij is in ontwikkeling zijn een creatief proces, waarbij je constant in beweging kunt zijn.
De ene keer loop je voorruit, de andere keer sta je stil en weer een andere keer ga je 3 stappen achterruit. Dit alles is groei.

Groei kan soms lastig zijn, oncomfortabel en pijn doen.

Op deze momenten als je het even niet meer ziet zitten of als ondernemer door de bomen het bos niet meer ziet kan ondersteuning een mooie oplossing zijn.
Ondersteuning op het praktische gebied maar ook ondersteuning als je je lichaamsprocessen aan wilt gaan.

Ik ben het beste als ik in oplossingen kan denken en bied het liefst maatwerk!

Mijn taak begint bij jou:
begrijpen wat jij nodig hebt, zodat ik je opties kan bieden die zinvol zijn en jou ondersteunen.

Wil je mijn e-book lezen met mijn uitgebreide persoonlijk verhaal en mijn 6 beste tips voor balans en vertrouwen